Over ons

Jans Hoogeveen autoservice is opgericht op 1 november 1980 en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een modern garagebedrijf. Wij richten ons speciaal op het onderhouden van bijna alle merken personenauto’s en kleine bedrijfswagens. Kwalitatief onderhoud en een prettige service staan bij ons centraal. Voor zorgeloos en plezierig autorijden bent u bij Jans Hoogeveen aan het juiste adres!

 

Jans Hoogeveen is Qualified Diesel Specialist en is dus gediplomeerd in de diagnose en reparatie van dieselmotoren en voldoet aan toetsingcriteria DP1, DS2, en DS3. Daarnaast zijn wij aangesloten bij DiagnoseXpert, wat betekend dat wij gespecialiseerd zijn in de nieuwste autotechnieken. Wij maken gebruik van uitleesapparatuur van onder andere Bosch, Autodiagnos, Snap On, en GMTO.  Het stellen van diagnoses aan diverse voertuigen, het beoordelen van turbo’s, het aflezen van schema’s, en het meten met scope gebeurd snel en vakkundig, zodat de kosten laag blijven. Sinds kort werken wij tevens samen met AutoNiveau om het mogelijk te maken om een sleutel op afstand in te leren.

 

Onze werkplaats is uitgerust om de meest moderne technieken in een auto te kunnen repareren. Wij hebben dan ook meerdere specialisaties in huis, waaronder APK keuring, airco services, en voorruitreparaties.  Wij streven ernaar om altijd een zo hoog mogelijke kwaliteit te leveren. Voor alle werkzaamheden zoeken wij dan ook een passende oplossing.

 

Tevens zijn wij uw partner voor het opslaan, vervangen, en plaatsen van uw winterbanden.

 

Een greep uit onze diensten:

Autoservice Jans Hoogeveen
Kanaalweg 181
9421 TA Bovensmilde

close-envelope-2  info@janshoogeveen.nl

phone-receiver  0592-413654‎

06-27547215

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
08:00 t/m 12:00
13:00 t/m 17:30

 

Zaterdag
09:00 t/m 12:00