Airco services

Het hele jaar door aangenaam, maar echt onmisbaar bij warm weer, wanneer de temperatuur bij lange reizen op de snelweg of in de stad van uur tot uur onaangenamer wordt. Het is de airconditioner die deze onprettige omstandigheden verlicht en zorgt voor een veilig en aangenaam klimaat voor de bestuurder en zijn inzittenden. Vandaar ook dat de airconditioner in een paar jaar tijd van een voorrecht voor weinigen tot een normale ’toegevoegde waarde’ van de auto is geworden. De betrouwbare airconditioners van tegenwoordig garanderen een schone en droge lucht van een door u ingestelde temperatuur. Niet voor niets zijn de meeste auto’s tegenwoordig voorzien van een airconditioner.

Voordelen voor de inzittende
De voordelen van een goede airconditioning zijn legio:

  • Schone lucht;
  • Een temperatuur die bepaald wordt door de inzittenden;
  • Droge lucht en stilte tijdens het rijden;
  • Rustig en veilig reizen;
  • Razendsnel ontwasemen van beslagen ruiten;

In handen van een specialist!
Het is niet voldoende dat alleen het product voortreffelijk is, ook de installateur of monteur moet de nodige speciale kennis hebben voor het installeren of repareren van een airconditioning. Laat daarom uw airco installeren door een vakkundige specialist van Jans Hoogeveen. Hierdoor hoeft u zich nergens zorgen over te maken en kunt u snel genieten van alle voordelen die een airconditioning u biedt!

Airco

Automaat of handbediening
Afhankelijk van de wensen van de klant is er een handbediende of een automatisch geregelde airconditioning. Het automatisch gerelde systeem brengt de temperatuur in het interieur op een vooraf ingesteld niveau en houdt deze constant met behulp van sensoren die voortdurend de buiten- en binnentemperatuur meten.
Bij de handbediende airconditioning dient de automobilist zelf de aanpassing van de temperatuurinstelling uit te voeren.