Onderhoud

Goed en regelmatig onderhoud vermindert zowel de milieubelasting als de kans op onnodige reparatiekosten. Is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt? Jans Hoogeveen Autoservice verricht onderhoud aan alle automerken. Tijdens een onderhoudsbeurt worden alle vitale functies en onderdelen van uw auto nagelopen. Denk hierbij aan onderhoud van het motorblok, de versnellingsbak, het vervangen van remmen, blikschadeherstel, etc.

Vergeet vooral niet om minimaal maandelijks de bandenspanning te controleren: dat scheelt in het brandstofverbruik en spaart uw banden. Door een juiste bandenspanning vermindert niet alleen het brandstofverbruik; ook de levensduur van de banden wordt hierdoor positief beïnvloed.  U kunt de spanning aanhouden die de fabrikant aanbeveelt voor een volgeladen auto op langere ritten.

Daarnaast besparen goed onderhoud en een correcte afstelling van de motor in het brandstofverbruik. Stel daarom de door de fabrikant voorgeschreven onderhoudsbeurten na een vast aantal kilometers of tijdsduur niet uit.

auto onderhoud